Eiropas Skolu sporta diena 2024 Latvijā

11/09/2024 LSSF

Eiropas Skolu sporta diena 27.septembrī.

#BeActive vēstnesis Zigmārs Raimo : https://www.youtube.com/watch?v=D_tyMFQusy0

Labdien!

Jau ierasti septembra beigās – no 23. līdz 30. septembrim, Latvijā un visā Eiropā https://www.essd.eu/ ar daudzveidīgiem sporta pasākumiem tiks atzīmēta Eiropas Sporta nedēļa un tās ietvaros – Eiropas Skolu sporta diena, aicinot ikvienu piedalīties sportiskās aktivitātēs.

Lai pievērstu uzmanību fizisko aktivitāšu un sportošanas nozīmīgumam, arī šogad aicinām ikvienu skolu un bērnudārzu pievienoties Eiropas Sporta nedēļas kustībai, organizējot sportiskas aktivitātes!

Kā pieteikt rīkoto aktivitāti?

Jums ir iespēja arī reģistrēt savu organizēto pasākumu Eiropas Sporta nedēļas kopējā Pasākumu kartē.

Ja esat izlēmuši bagātināt šī gada Eiropas Sporta nedēļu, esat vienojušies par vietu un laiku pasākuma organizēšanai, Jums ir iespēja reģistrēt savu pasākumu Eiropas Sporta nedēļas mājaslapā pasākumu sadaļā: https://beactive.lv/pievienot-pasakumu/ .

Aizpildiet formu, izvēloties pasākuma veidu – Aktivitātes izglītības iestādēs, pievēršot uzmanību obligātajiem laukiem, un iesniedziet. Pārbaudot informāciju, to publicēšanai apstiprināsim 24 stundu laikā.

Reģistrētajiem pasākumiem būs iespēja izmantot Eiropas Sporta nedēļas vizuāļus afišai un diplomu dalībniekiem.

Piedāvājam ieskatīties mūsu sarūpētajos spēļu, rotaļu un stafešu krājumos no iepriekšējiem gadiem un izvēlēties jūsu apstākļiem piemērotākās aktivitātes.

Skatīt idejas Eiropas Skolu sporta dienas aktivitātēm.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz e-pastu – sportanedela@lsfp.lv. vai andris.lukss@inbox.lv